MDF äåêîðàòèâíè ôèãóðêè 15 áð. Ìîðñêè îáèòàòåëè Уголеми

MDF декоративни фигурки 15 бр. Морски обитатели

230168

Нов продукт

MDF декоративни фигурки 15 бр. Дебелина 2мм. Тези декоративни фигурки можете да оцветите и декорирате по най-разнообразни начини и са идеални както за скрапбукинг проекти така и за други декорации. Можете да използвате акрилни бои, темперни бои и много други видове материали и декорации. Размер на 1 фигурка 3 / 3 см.

Още подробности

3,60 лв

Допълнителна информация

Дървените фигурки за декориране са леки и много удобни за закачане на елха, в разнообразни декорации и дори да бъдат апликирани към декорирана повърхност за постигане на оригинален релеф. Можете да ги декорирате с  разнообразни хартии, бои, пасти, медиуми и да им придадете голямо разнообразие от ефекти. 

В зависимост от това с какви материали обичате да работите дървената основа фигурка ще ви предостави възможност да я използвате като основна декорация или като част от друг по-голям проект. 

Когато сте готови с дезайна и сте нанесли всички ефекти, които желаете можете да поставите защитен слой лак по повърхността за да я защитие от пипане, овлажнавяне и  да направите декорацията по-трайна и красива. Има лакове, които придават лъскав ефект, но има и такива, които като изсъхнаст оставят повърхността матова или сатенена.