MDF äåêîðàòèâíè ôèãóðêè 15 áð. Öâåòÿ Уголеми

Декоративни фигурки 15 бр. Новогодишни фигури

232990

Нов продукт

MDF декоративни фигурки 15 бр. Дебелина 2мм. Тези декоративни фигурки можете да оцветите и декорирате по най-разнообразни начини и са идеални както за скрапбукинг проекти така и за други декорации. Можете да използвате акрилни бои, темперни бои и много други видове материали и декорации. Размер на 1 фигурка 3 / 3 см.

Още подробности

3,60 лв

Допълнителна информация

Дървените фигурки за декориране са леки и много удобни за закачане на елха, в разнообразни декорации и дори да бъдат апликирани към декорирана повърхност за постигане на оригинален релеф. Можете да ги декорирате с  разнообразни хартии, бои, пасти, медиуми и да им придадете голямо разнообразие от ефекти. 

В зависимост от това с какви материали обичате да работите дървената основа фигурка ще ви предостави възможност да я използвате като основна декорация или като част от друг по-голям проект. 

Когато сте готови с дезайна и сте нанесли всички ефекти, които желаете можете да поставите защитен слой лак по повърхността за да я защитие от пипане, овлажнавяне и  да направите декорацията по-трайна и красива. Има лакове, които придават лъскав ефект, но има и такива, които като изсъхнаст оставят повърхността матова или сатенена.